יש להחזיר את הכסף מיידית

  • זיכוי כפול
    הילה | 08/12/2009 00:20

    לפני כשנה וחצי נגבה מחשבוני ע"י חברת ויזה כאל סכום של מעל 10,000 ש"ח בטעות!!! אחרי שיחות חוזרות ונשנות עם בית העסק, ולאחר שנלחמתי ונתקלתי בשקרים וסיפורים שונים הוחזר לי הכסף ע"י בית העסק. במקביל בתאריך החיוב הבא של ויזה, מסתבר שחשבוני זוכה שוב, כך שיצא שזוכיתי פעמיים. באותו הזמן ביטלתי את כרטיס האשראי וניתקתי את ההתקשרות עם חברת כאל. לפני מספר ימים, כשנה וחצי אחרי, התקשרה אלי נציגת ויזה והודיעה לי שהם "עלו" על הטעות ורוצים את כל הכסף עכשיו. השאלה אם הם יכולים לדרוש ממני את הסכום הנ"ל חזרה. מדובר על הרבה כסף שאין לי כרגע, וגם על זמן רב שעבר מהאירוע. תודה!

    • יש להחזיר את הכסף מיידית
      ישראל | 08/12/2009 01:42

      היית חייבת להחזיר את הכסף מיידית, משבחרת להשתמש בכסף, עשית עושר ולא במשפט, ועלייך להחזיר את הכסף ללא דיחוי, מצבך הכלכלי ממש לא מעניין.

    • זיכוי כפול
      אייזיק {} | 08/12/2009 08:38

      שלום רב, כדאי מאד להחזיר ומהר את הכסף. אם זה יגיע לבית המשפט התשלום יהיה גבוה בהרבה.

      • צרי קשר
        טל | 09/12/2009 08:15

        הילה שלום, צרי איתי קשר למייל ,אדריך אותך איך לפעול.

        • כתובת המייל שלי..
          טל | 09/12/2009 08:17

          כתובת המייל הוסרה. ע"פ תקנון הפורום אין לפרסם בפורום כתובת דואר אלקטרוני.