הטעיית צרכן ברכישת מכשיר טל' נייד

  • הסתרת מידע חשוב
    אלי | 07/12/2009 21:37

    שלוםקניתי סלולרי בחנות פרטית כדי להימנע מתיחבויות בחברות הסלולר אבל זה שמכר לי את הסלולרי לא נתן לי מידע חשוב שהיא אפשר להתחבר לרשת האינטרנט הסלולרית ללא חבילה מיוחד לblackberry פניתי אליו כדי שיבטל את העסקה 4 ימים אחרי העסקה אבל הוא לא מוכן רציתי לדעת עם יש מה לעשות בנדון תודה

    • הטעיית צרכן ברכישת מכשיר טל' נייד
      אייזיק {} | 08/12/2009 08:09

      שלום רב, זכותך לדרוש ביטול העסקה והחזרת התשלום במלואו. אין טעם לנהל משא ומתן טלפוני. שלח לו מכתב רשום / פקס ובקש לבטל את העסקה מאותם סיבות, ולא שמורה בידך הגשת תביעה לביטול העסקה ופיצוי על עגמת נפש.

      • הטעיה בע"פ
        עו"ד אפי אהרונוב | 08/12/2009 08:30

        בוקר טוב אלי, לדעתי, באם החברה מחייבת אנשים תמורת שירות שאין בו צורך וניתן לקבלו ללא תשלום - יש מקום לבחון תביעה בהיקף משמעותי יותר. מומלץ להתיעץ עם עו"ד. בהצלחה.