חוסר התאמה בין מוסכם לשירות שניתן

  • ניתוק מכבלים
    סיגל | 06/12/2009 14:02

    היה לנו הסכם עם חב כבלים לשנתיים עם דמי שרות במחיר מסוים עם ערוצים קבועים. מסתבר שהם חייבו אותנו סכומים גבוהים מהמוסכם והורידו לנו במקביל ערוצים.לאחר טלפונים רבים,לנציגי החברה לא היה הסבר לסכומים השונים שחויבנו,ונאמר לנו שיעלו לנו עוד את המחיר החודשי לערוץ מסוים שהיה מבחינתנו בהסכם של השנתיים. אני מחזיקה בחוזה חתום על ידי ועל ידי נציג חב הכבלים שהיה בביתנו. ובחברה יש חוזה שונה וכן נספח לחוזה שלא אני חתמתי עליו. ביקשנו להתנתק מהכבלים מאחר והם לא הסכימו לעמוד במחירים שנקבעו מראש ובערוצים שסוכמו מראש. החברה דורשת מאיתנו דמי ניתוק שאיננו מוכנים לשלם,וכן שלחו לנו מכתב התראה מעו"ד. ברצוננו לפנות לתביעות קטנות מאחר ונראה לנו כי מצבנו חסר סיכוי מול החברה הענקית הזאת. האם כך נכון לעשות או לשלם ואז לפנות לתביעות קטנות ,נכון לעכשיו הדרישה הוכפלה בסכומה בגלל מכתב ההתראה. תודה סיגל

    • חוסר התאמה בין מוסכם לשירות שניתן
      אייזיק {} | 06/12/2009 15:30

      שלום רב, הכי נכון בשלב זה לעלות את טענותיך בכתב לחברה והעתק ממנו לעו"ד מטעמם ולבקש התכנסות להסכם המקורי או ניתוק ללא קנסות.לא לשלוח הסכם מקורי אלא צילום ממנו. רק לפי תשובתם יהיה יותר קל לבחון הליכה לתביעות קטנות. תביעתכם כשתבוא צריכה להיות מבוססת על הוכחות.