חיוב בניגוד למוסכם

  • צריכה עזרה קטנה..
    אתי | 06/12/2009 11:19

    התחייבתי לשלושה מכשירים בחודש מרץ האחרון.(חברת פלאפון).ומתברר לי עכשיו שחייבו אותי הפוך ממה שאמרו לי.חייבו אותי 18 חודשים על מסלול ו-36 חודשים על הסלולאר.הם יצאו איתי הכי לא בסדר שיש..רציתי לדעת מה ניתן לעשות בנדון? תודה ויום טוב..

    • חיוב בניגוד למוסכם
      אייזיק {} | 06/12/2009 15:15

      שלום רב, לכתוב מכתב רשום ולדרוש תיקון למוסכם, אחרת תיהיה תביעה משפטית או ביטול העסקה.

      • אייזיק בוקר טוב
        אתי | 07/12/2009 07:17

        בוקר טוב.. אני דיברתי אתמול עם החברה והם אומרים שחתמתי על החוזה ככה,ואני לא הסתכלתי בדיוק על מה חתמתי,וזה בעיה הם טוענים שאני יכולה ללכת לתבוע אותם.ושלא יצא לי מזה כלום.

        • חתמת בלי לקרוא
          אייזיק {} | 07/12/2009 09:15

          אם כך הצדק המשפטי עמם ולך יהיה קושי להוכיח ההיפך. לא פעם אנחנו נכשלים באי קריאת הכתוב וסומכים על סמוך.

          • בעיה..
            אתי | 07/12/2009 10:55

            אם זה ככה אז באמת אין לי טעם להתאמץ..כי אף אחד לא יתיחס למילה שלי נגדם. בכל מקרה תודה לך והמשך יום נעים!!

            • התייחסות
              אייזיק {} | 07/12/2009 13:23

              זה לא מילה כנגד מילה, אלה גרסה בע"פ שלך למול מסמך חתום שלהם.