המשך גבייה לאחר תום החוזה

  • סיפור לקוח קטן כלפי לקוחות תמימים בחברת סלקום
    חגי | 05/12/2009 14:52

    ייתי לקוח בסלקום במסלול סטודנט של מודם סלולרילאחר שלא מומשו התחיבות של החברה כלפי ברכישת מודם סלולרי ולאחר תלאות רבות אושר לי להתנתק מהשירות ללא קנסות ולהחזיר את המודם הסלולרי.בתאריך 27/9/09 החזרתי את המודם הסלולרי בסלקום חולון ונאמר לי שהתנתקתי מהשירות וזוכתי ללא מחויבויות לחברת סלקום.מאז אני ממשיך לקבל חשבונות למרות פניות חוזרות ונשנותלתדהמתי הרבה - קיבלתי חשבון נוסף לחודש נובמבר עם סך של: כ 800ש"ח עבור המודם שזוכתי עליו.פשוט ניצול הכוח של החברה באמצעות הוראת הקבע שחתמתי עליה בכניסתי לעיסקה ולא קיבלתי ביטול שלה בסיום העיסקה.איך מעיזים לגבות ממני תשלום לאחר שבפעם השלישית מודיעים לי הנציגים בטלפון שחלה טעות ואני יזוכה על החיובים?כיצד כל הטעויות הם לרעת הלקוח?מדוע כול כך "קל" לגבות סכומי עתק ללא ידיעת הלקוח?

    • המשך גבייה לאחר תום החוזה
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/12/2009 18:06

      שבוע טוב חגי, מומלץ לפנות אל החברה בכתב ולדרוש הפסקת החיובים והחזר עבור כל סכום ששולם ביתר - לאלתר. במכתבך כדי שתדרוש הודעה חוזרת בכתב על הפסקת החיובים וכן הסדרת החזרי תשלום תוך 10 ימים ממועד המכתב. כמו כן כדאי לאיים בהגשת תביעה לפיצוי עונשי של 10,000 ש"ח באם העניין לא יוסדר במסגרת הזמן שתקציב להם במכתבך. במקביל וללא תלות בתביעה - מומלץ להתלונן נגד החברה במשרד התקשורת.