מבקש להתנתק ולא מנותק

  • הגנה לתביעה של בצדק של "הוט" החברה לכבלים
    ברק | 30/11/2009 15:46

    במאי 2006 התחברתי לשרות של הוט באוגוסט 2006 ביקשתי רבות להתנתק מהם בשל מעבר דירה, המון שיחות שבכמה מהם נאמר לי אל דאגה אתה כבר לא מחובר ונציג של הוט יגיע בכדי לקחת את הממיר , בסוף ספטמבר עזבתי את הדירה ויש לי את כול הראיות לזה אך אין לי ראיות לניתוק , מה גם שהוט לטענתם אומרים שאין ולו שיחה אחת שהיתקשרתי אליהם מאז חודש מאי , ושבתקופה ההיא הם בדיוק החליפו מערכות טלפוניות. היום קיבלתי טלפון מעו"ד שמייצג את הוט שמחייב אותי בסכום של 2400 ש"ח על 5 חודשיים של אי תשלום מחודש אוקטובר 2006 ועד לפברואר 2007 שבתקופה זו כבר לא הייתי בדירה , ובנוסף על ממיר דיגיטאלי. ניסיתי לדבר עם העו"ד ואם הוט כדי שיבינו שאין פה צדק ושרבות ביקשתי להיתנתק ואף הבטיחו לי שאני מנותק ושיבוא טכנאי לקחת את הממיר , מה שלא קרה. כרגע הם מאימיים עלי שיפעילו הוצאה לפועל נגדי וזה יעלה לי ביוקר רב פי כמה מהחוב הקיים.. אני רוצה צדק , לא ייתכן שיש להם את הכוח לעשות את זה בבקשה למי שיש עצה בשבילי ואם כדאי לי ללכת למשפט. בתודה ברק

    • מבקש להתנתק ולא מנותק
      אייזיק {} | 30/11/2009 18:01

      בטרם מעשה עליך קודם לשריין בידיך אסמכתאות שיוכיחו גרסתך, כגון: פלט שיחות עמם, הקלטות ותמלול עם יש, סיום חוזה ומעבר לדירה אחרת, אי שימוש בשרות ע"י הדייר החדש וכל דבר אחר. ברגע שיש בידיך את הנ"ל, מציע לפנות בכתוב הן לחברה עצמה וכן העתק לעו"ד מטעמם ולבקש ביטול החיוב. אם לא תענה בחיוב אזי יש מקום לשקול תביעה מסודרת. אין להתעלם מכך שאתה כפי הנראה נושא בחלק מהאחריות ולו מהעובדה שלא ווידאת לקבל אישור ניתוק בכתב ובהחזרת הממיר פיזית.