לתבוע יחדיו או לחוד

  • האם ניתן לתבוע שני גופים שונים בתביעה אחת?
    חובב עוזרד | 30/11/2009 15:14

    היה לי הסכם אם חברה קבלנית ושילמתי לה עבור הטיפול לרשום בטאבו. החברה הקבלנית העבירה את היצוג והטיפול למשרד עורכי דין ומשרד זה גבה ממני סכום כסף עבור השרות ששילמתי עבורו לחברה הקבלנית. שאלתי האם בתביעה אני יכול לכלול את החברה ואת משרד עורכי הדין שניהם ביחד וכל אחד לחוד?

    • לתבוע יחדיו או לחוד
      אייזיק {} | 30/11/2009 15:33

      מבין ששלמת לחברה מסויימת בכדי שתיתן לך שרות מסויים והיא העבירה את כספך למרד עו"ד שזה בהמשך גבה ממך סכום נוסף ואתה כיום מבקש לתבוע את כספך חזרה גם מהחברה וגם ממרד העו"ד. אם כך אתה יכול לתבוע אותם יחדיו כשהחברה הנה נתבעת 1 ומשרד עוה"ד כנתבע 2 ולפרט מה חלקו של כל אחד בסכום הנתבע והסיבות לכך כולל הקשר בניהים.

      • תודה
        חובב | 30/11/2009 15:38

        תודה הבנתה נכון כל רצוני לקבל את הכסף ששולם בנוסף בחזרה ולא אכפת לי מי ישלם( החברה או משרד עו"ד)

        • שיהיה ברור!
          אייזיק {} | 30/11/2009 17:39

          אם מי מהצדים שציינת נתן לך את השרות תמורת כספך ולשביעות רצונך, אזי אין לך עילה לבקש כספך חזרה אלא אם כן יש בידיך נתון שלא הובא כאן. את כספך עליך לתבוע אך ורק מזה שלא נתן לך תמורתו או או אין אתה מרוצה מהשרות.