התייחסות

  • תביעה נגד חברה סלולארית על הפרת חוזה ועוגמת נפש...
    עומר | 21/11/2009 08:35

    אני לקוח של חברה סלולרית מסויימת. ואני הייתי אצלם בחוב כספי. חבר שלי ביקש ממני לצלצל אליהם לשמוע על מבצעים ונתתי לו את המכשיר. החבר צלצל וקיבל מידע על מצבעים. בסוף השיחה הנציג אמר לו שאני בחוב ושיגיד לי להסדיר את החוב ! הנציג לא זיהה אותי כלקוח לא בת.ז ולא בכ"א.... פשוט גרם לי עוגמת נפש והפר חוזה סודיות ביני לבין החברה. בנוסף החבר שלי הוא גם לקוח שלי !!! ואחר כך התחיל לשאול אם אני בסדר כלכלית....וממש לא היה נעים ! אני רוצה לתבוע את החברה על הפרת חוזה ,מסירת מידע חסוי, ועגמת נפש. האם יש לי עילה ? החברה הציעה הטבות שונות אך דחיתי אותן. אני רוצה פיצוי כספי הולם !. בנוסף החברה שומרת לעצמה את הזכות לא להגיב בכתב אלא רק בעל פה...הייתכן ?

    • התייחסות
      אייזיק {} | 21/11/2009 14:32

      לדעתי שופט לא ישתכנע מכך שאדם מוסר לאחר את מכשיר הפלאפון שלו בכדי לשמוע על מבצעים, כשאותו אדם יכול לעשות זאת לבד וממכשיר שברשותו. נראה שיהיה לך קשה להוכיח טענותיך וחברך המדובר יצטרך להגרר לבית המשפט ולענות על שאלות מטעם הנתבעים. אם אין בידיך הקלטה של השיחה יהיה עוד יותר קשה להוכיח.