הם בעקרון לא חייבים לקבלו חזרה

  • זיכוי על מוצר שלא נפתח לאחר חצי שנה
    אודיה | 19/11/2009 21:13

    שלום. רכשתי לול ברשת מוצצים לפני כחצי שנה. הלול חדש וארוז. מעולם לא פתחתי אותו מהאריזה, אך הם לא מוכנים לקבלו חזרה. (יש לי חשבונית) אינני מעוניינת בכסף רק בזיכוי בו ארכוש דברים אחרים בחנות. האם זה חוקי? תודה על התייחסותכם.

    • הם בעקרון לא חייבים לקבלו חזרה
      אייזיק {} | 20/11/2009 14:11

      גם באם הוא באריזתו המקורית. מציע שתפני למנהלת הרשת ותבקשי את מבוקשך. יתכן שיסרבו ומסיבה שאותו מוצר כבר אינו מהמוצרים שעל המדף בחנויות וככזה אינו מקוטלג ומתומחר, דבר שיקשה עליהם לקחתו חזרה.

      • תודה על התשובה
        אודיה | 21/11/2009 20:58

        מדובר בלול. זה מוצר שתמיד זקוקים לו...