מתן אישור טלפוני הנו כחתימה והסכמה

  • חתימה לא שלי על חוזה מכר
    דנה | 18/11/2009 18:38

    שלום, רכשתי מטבח חדש בחברה מוכרת. לקראת מועד הגעתו אשת המכירות התקשרה אליי וביקשה שאבוא לחתום על ניירת. שאלתי אותה על מה מדובר תשובתה היית שלא מדובר על ניירת מהותית משהו פורמלי לצורך העברה למחסן ולכן אישרתי לה לחתום בשמי. בדיעבד התברר שהיא חתמה על חוזה מכר בינינו. כעת קיבלתי את המטבח אך לא בצבעים שרציתי מבחינתם נאמר לי שאין מה לעשות גי אני חתמתי על החוזה. שאלתי האם מבחינה משפטית יש לי מה לעשות כיוון שלא אני חתמתי על החוזה ולא הייתי מודעת לסעיפיו? האם ניתןלתת ייפוי כח בעל פה? תודה רבה

    • מתן אישור טלפוני הנו כחתימה והסכמה
      כהן | 19/11/2009 09:55

      בדומה לקנייה בכרטיס אשראי. כפי הנראה הודעתך מוקלטת אצלהם. את יכולה לנסות להגיע עמם להסדר. לא מציע להגיע לבית המשפט.

      • מוצר שונה מהמוזמן
        עו"ד אפי אהרונוב | 21/11/2009 18:13

        שבוע טוב דנה, האם בעת הרכישה חתמת על מסמך כלשהו?