תיקון להודעתי הקודמת

  • האם לקבל את הפשרה?
    גלי | 18/11/2009 17:41

    שלום רב. יש לי שאלה לגבי חברת פלאפון. בבעלותי שני קווים , אחד בשימוש ושני לא. כאשר קניתי את הקו החדש יותר, נציג מכירות שיקר לי והבטיח שאם לא אשתמש בו לא אחוייב בדמי שימוש בניגוד למה שכתוב בחוזה .על סמך הבטחה זו קניתי קו נוסף ועכשיו מעבר לדמי עלות מכשיר ודמי חבילת גלישה אני תקועה עם תשלום של 70 ש"ח לחודש על טלפון שלא בשימוש. חברת פלאפון מוכנה לפצות אותי בזיכוי של 20 ש"ח למשך 18 חודש. האם כדאי ללכת לתביעות קטנות ולהילחם על כל הסכום או שסיכוייי קלושים ועדיף לי לקבל את ההצעה שלהם? נ.ב. אמי הייתה עדה לשקר ותוכל לגבות אותי במידת הצורך. תודה מראש

    • תיקון להודעתי הקודמת
      גלי | 18/11/2009 17:48

      חלה טעות בפניה הקודמת: התכוונתי לומר שכאשר קניתי את הקו החדש, הובטח לי שאם לא אשתמש בקו הישן לא יגבו ממני דמי שימוש . תודה מראש

      • חיוב בניגוד להבטחה בע"פ
        עו"ד אפי אהרונוב | 18/11/2009 18:20

        ערב טוב גלי, למעשה, אין לך ראיות כלשהן המוכיחות את טענותיך, והחברה תטען, ככל הנראה, שיידעה אותך מראש בדבר העלויות. במצב דברים זה הצלחת תביעתך תלויה ביכולתך לשכנע את ביהמ"ש כי נעשה לך עוול. עדות של קרובת משפחה יכולה לסייע אך במעט כיון שלא מדובר בגורם ניטראלי.