אם ידוע לכם מס' החשבון של הנתבע

  • שאלת המשך בנוגע לתשלום הוצאות.
    אמיר | 18/11/2009 15:50

    הגשנו בקשה לביטול פס"ד שניתן בהיעדר נוכחות התובעים-שזה הצד שלנו, הבקשה התקבלה בתנאי אחד שישולמו הוצאות ביהמ"ש לצד השני, נכתב בהחלטה שאחריי התשלום המזכירות תקבע מועד דיון חדש. האם עליי לשלוח המחאה עם אישור מסירה ולאחר מכן להגיש בקשה לביהמ"ש באסמכתא של אישור מסירה לצורך קביעת מועד דיון חדש? ושאלה אחרת לגמריי, האם זה יכול להעיד על רצון של השופט לפסוק לטובתנו? תודה.

    • אם ידוע לכם מס' החשבון של הנתבע
      אייזיק | 18/11/2009 17:04

      רצוי להעביר בהעברה בנקאית או באמצעות המחאה למוטב בלבד ולהעבירה בדואר רשום. לאחר מכן להודיע בכתב לבית המשפט שההחלטה בוצעה ולצרף צילום ההמחאה או העברה הבנקאית. השופט יתן החלטה ויקבע את התיק לדיון. אין לראות בהליך המדובר ובהסכמת השופט לקיים דיון חוזר ולהבין שהוא מקבל את גרסתכם.