אי עמידה בתנאי ביטול פס"ד

  • אי עמידה בתנאי לביטול פסק דין
    אבני | 18/11/2009 12:06

    הגשתי ת"ק והנתבעת אינה הגישה כתב הגנה במועד הגשתי בקשה למתן פסק דין בהעדר הגנה והיא נתקבלה וניתן פסק דין כנגד הנתבעת לאחר חודש נשלחה בקשה מטעם הנתבעת לביטול פסק הדין ולאחר שאני שלחתי את תגובתי על הבקשה ניתנה החלטה ובית המשפט קיבל את בקשת הנתבעת לביטול הפסק דין אך יחד עם זאת נקבע כי על הנתבעת לשלםלי כתנאי לביטול פסק הדין הוצאות בקשה זו בתוך 14 ימים מיום קבלת ההחלטה היום חלפו 14 ימים והכסף לא הועבר אלי בשום צורה ולא יצרו עימי כל קשר מה הפעולות שאני צריך לנקוט כעת? האם כעת הפסק דין נשאר כשהיה בהתחלה ולא בוטל? כיצד עלי לפעול על מנת להשאיר את הפסק דין שניתן בהתחלה כאמור הנתבעת לא עמדה בתנאי לביטול פסק הדין. בבקשה עיזרו לי זה דחוף וחשוב תודה רבה

    • אי עמידה בתנאי ביטול פס"ד
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/11/2009 12:49

      בוקר טוב אבני, עליך לפנות לביהמ"ש ולבקש לבטל את ההחלטה לאור הימנעות הנתבע מלשלם הוצאות.

      • האם בזאת יחתם הפסק דין?
        איתי | 18/11/2009 13:00

        החלטת השופטת קובעת "עם זאת ולאור מחדלי המבקש(נתבעת) אזי ישלם הוא כתנאי לביטול פסק הדין הוצאות בקשה זו בסך *** לתובע וזאת תוך 14 יום מיום קבלת החלטתי זו" היום מלאו 14 ימים ההחלטה ניתנה ב-5 לחודש פרט להגשת הבקשה לביטול ההחלטה האם עליי לעשות עוד דברים? האם ברשות הנתבעת ישנה דרך מילוט מהאיחור בתשלום?

        • תשלום הוצאות
          עו"ד אפי אהרונוב | 18/11/2009 18:18

          ערב טוב איתי, ראשית, המועד האחרון לתשלום ההוצאות הוא מחר בסוף היום. ככל הנראה גם לאחר שתגיש את בקשתך ביהמ"ש יפנה לצד השני לבקש את תגובתו, כך שהדרך למתן פס"ד כמבוקש עוד ארוכה.