אי עמידה בהתחייבות חברת סלולר

  • תביעה כנגד פלאפון
    נורית | 04/11/2009 15:15

    שלום רב, עברתי לפאלפון מחברת סלקום והובטח לי ע"י הנציג , שפלאפון ישלמו לי עבור הקנס של המעבר בתשלום מיידי ויחיד, אולם לאחר 14 יום מתברר שלא כך הדבר. שילמתי קנס של 2400 ש"ח במזומן והם יחזירו לי רק בארבע תשלומים כנגד החשבוניות. אותי זה מקוממם והתחשוה היא שעקצו ושיקרו אותי. האם יש עילה לתביעה? תודה

    • אי עמידה בהתחייבות חברת סלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/11/2009 22:54

      ערב טוב נורית, באם החברה הטעתה אותך יש לך עילת תביעה נגדה ואולם בהיעדר ראיה כלשהי לכך שאכן הטעו אותך, הצלחת התביעה מותנית ביכולתך לשכנע את ביהמ"ש בצדקת גרסתך אל מול גרסת החברה שתטען, מן הסתם, שלא הטעתה אותך. באם לא תתקבל גרסתך תחוייבי לשלם לחברה הוצאות משפט. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות