תרמית של חברת הכבלים

  • תביעה קטנה נגד הוט
    דניאל | 03/11/2009 12:03

    יומיים לפני סיום חוזה שנתי מול הוט התקשרתי על מנת לברר פרטים ולקבל הצעת מחיר לחוזה שנתי חדש. להפתעתי בשרות הלקוחות אמרו לי שאני כבר חתום על חוזה חדש, ששדרגתי את תשתית האינטרנט ופתחתי חבילות ערוצים נוספות. לאחר בירור נודע לי כי נרשם במערכת שדיברו איתי ב 6.10 (תאריך שכלל לא הייתי בארץ) הזדהתי בשמי ועם כרטיס האשראי שלי. שהתלוננתי כי אף אחד לא חידש עם הוט את החוזה וביקשתי לבטל ולזכות אותי אמרו לי שיחזרו אלי תוך יומיים משימור לקוחות. לאחר שבוע שלא יצרו איתי קשר התקשרתי שוב, ובשירות הלקוחות אמרו לי שהם רואים כי אכן לפני שבוע פניתי אליהם אך הם חזרו אליי, הבעיה נפתרה והודעתי שאיני רוצה לבטל את החוזה- דבר שכמובן לא קרה. לאחר שהבנתי כי הם עושים מה שהם רוצים תוך שימוש בכרטיס האשראי שלי ללא אישורי ביקשתי לדבר עם מנהלת, אשר כמובן התנצלה וביקשה ממני הוכחה שאכן לא הייתי בארץ בתאריך הנ"ל ללא התייחסות לעוגמת הנפש שלי והבטיחה שתוך יומיים התקשרו אליי שוב על מנת לנתק אותי(בשלב זה כבר רציתי להתנתק). עד היום לא חזרו אליי ולא ניתקו אותי. האם יש לי עילה לתביעה? ואם כן על איזה סכום ניתן לתבוע?תודה רבה

    • תרמית של חברת הכבלים
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/11/2009 22:37

      ערב טוב דניאל, בהנחה שיש לך ראיה על כך שלא שהית בארץ בתקופה שבה 'תועדה' התחייבותך (חותמת הדרכון) יש לך, לדעתי, סיכוי גבוה לזכות בתביעה קטנה. כדאי לדרוש כמובן החזר מלא בגין החיובים בהם חיובת שלא כדין וכן פיצוי עונשי של עד 10,000 ש"ח אותו ניתן לדרוש באם לא נותקת לבקשתך. בהצלחה. עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות