תביעה קטנה נגד מוסך

  • רכישת רכב דחוףףףףףףףףףףףףף
    ori118 | 02/11/2009 19:40

    רכשתי רכב מחברה כלשהי בארץ, לאחר מס' שנים החליפו לי 4 משאבות דלק. אני מטפלת באותו מוסך מורשה כל הזמן! לטענת המוסך "הרכב עשה הרבה ק"מ" הבאתי דוגמא לרכב נוסף בדיוק באותה שנה שלי ואותו ק"מ ולו אין בעיות, לאחר שלקחתי את הרכב למוסך אחר נתגלה כי כנראה חיבלו לי במשאבה מעין קומבינה כדי שלא להחליפה לחדשה וכל הזמן חייבו אותי בתשלום עבור חדשה או משומשת אך לא עבור קומבינה! מה עליי לעשות פניתי לחברה ולמנכל הם מתעלמים ממני ורואים בי כמטרידה כל פעם שאני מגיעה למוסך הם מזלזלים בי נורא, האם כדאי לתבוע בקטנות או בשלום אם בכלל? תודה דחוףףףף

    • תביעה קטנה נגד מוסך
      עו"ד אפי אהרונוב | 04/11/2009 09:48

      אורי בוקר טוב, על פניו נותצר הרושם שבעלי המוסך מנסים להרוויח על-גבך. ניתן להגיש נגדם תביעה ואולם בהיעדר הוכחות לטיעוניך עליך לקחת בחשבון שביהמ"ש יכריע לטובת הגרסה שתשכנע אותו יותר (אם כי יהיה לנתבעים קושי מסוים להצדיק החלפת 4 משאבות בתקופה קצרה, מה שיעמיד אותך ביתרון מובנה מסוים). כדאי מאוד להצטייד עם חוות דעת של איש מקצוע לגבי אי הסבירות של העניין. בהצלחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה
        ori118 | 04/11/2009 21:33

        היי אפי, ראשית תודה על התגובה, שנית שאלתי היא האם אתה ממליץ להגיש תביעה קטנה או בימ"ש שלום?

        • תביעה קטנה או תביעה 'רגילה'?
          עו"ד אפי אהרונוב | 05/11/2009 08:39

          בוקר טוב אורי, תביעה קטנה הוא הליך קצר, יחסית, המתנהל ע"י בעלי הדין עצמם (בעלי הדין אינם יכולים להיות מיוצגים ע"י עו"ד). תביעה בבימ"ש שלום היא הליך מסורבל יותר ולרוב יקר יותר, אך ניתן (ורצוי) להסתייע במסגרתו בעו"ד. בהצלחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות