tOmEsh.....ברוך הבא למדינת היהודים.

  • תביעת נזיקין על תאונה צד ג'
    t0mEsh | 01/11/2009 21:27

    שלום, לפני מספר חודשים הייתי מעורב בתאונת שרשרת. מבלי להלאות אתכם יותר מדי בפרטים: אני הייתי האחרון - מס' 4, התאונה כבר קרתה "כשהגעתי" ואני הצלחתי לשבור הצידה ולצמצם את הפגיעה ברכב שלפניי - רק בפינה האחורית שלו עם הפינה הקידמית שלי - בנוסף מדובר במהירות נמוכה של כ30 קמ"ש בערך. לא היו נפגעים (דבר שהשוטר במקום שאל וגם אני אחד על אחד את המעורבים במקום), אלא רק נזקים לרכב. עברו להם 3 חודשים, ולהפתעתי היום חיכתה לי בדואר הפתעה מיוחדת - תביעה בבית הדין לתביעות קטנות על עלות של טוטאל-לוס לאחד הרכבים (מס' 2) - שאיזה פלא, האוטו משנת 1990 והנה הוא מצא לו דרך להפטר ממנו ברווח - ואיזו טענה הזויה נוספת שהוא גם נפגע בכל מני איברים בגוף.... לטענתו הוא הצליח לבלום בזמן, אך אז הגיע מס' 3 ונכנס בו, ואז אני הגעתי ודחפתי את מס' 3 עליו, שדחף אותו למס' 1 והפך אותו לסנדוויץ (או המסכן...), ובקיצור הוא לא עשה דבר רע, וכולם עוללו לו את הצרה הזאת - שקר מוחלט. איך שהתחלתי לעיין בכל המסמכים התחיל להתעורר בי הכעס (ואפילו התסכול), המון סימני שאלה שצצו פתאום, והייתי שמח לקצת הבהרות ו/או כיוון מכם כאן בפורום: א. דבר ראשון, אם הביטוח שלי, שבאחד המסמכים שקיבלתי טען שהלקוח שלו (אני) ~לא אשם ולכן הם לא יכסו את העלות~, מדוע אני, הלקוח, והבנאדם הקטן צריך להתמודד עם כל זה. הרי לא לשם כך בדיוק קיים אותו ביטוח צד ג'?! כדי שהוא יתמודד בכל התהליכים האלה מבלי לערב אותי? ב. בכל הפירוט של האירוע, יש המון עובדות שלא באמת ניתן להוכיח. כי עם כל האמונה שלי בעצמי ובמה שאני יודע שקרה, ובמה שהנוסע שהיה איתי יודע שקרה, אני לא באמת יכול להוכיח שלא העפתי 2 מכוניות קדימה, למרות שהייתי במהירות זעומה של 30 קמ"ש ולמרות ששברתי את ההגה וצמצמתי עוד יותר את הפגיעה - זה פשוט לא נראה לי ייתכן מבחינה פיזיקאלית!! בדיוק כמו שהוא לא יכול להוכיח שאני כן עשיתי את כל זה, כפי שהוא טוען. ג. מה זה בכלל כתב ההגנה שאני צריך למלא תוך שבועיים?! ד. והכי מקומם בכל הסיפור, זה שהתאריך לבית המשפט הוא בעוד 5 חודשים - ואני, בתור חייל משוחרר, יש לי המון תוכניות לאותם חודשים, ובשום מקום בתוכניות האלה לא כלול להיות בארץ בתקופה הזאת. כבר המון זמן מתוכננת לי הנסיעה לחו"ל - מה אני בדיוק אמור לעשות עם זה עכשיו?! * חשוב לציין, שהתביעה היא כלפיי, כלפי רכב מס' 3, וכלפיי חברות הביטוח של כל אחד מאיתנו (פשוט יורים לכל הכיוונים, ומקווים שמשהו יפגע ויצאו מתוכו כמה לירות, ביזיון) מאד הייתי שמח לכל עזרה / טיפ / נסיון אישי של אחרים בנושא. תודה מראש.

    • tOmEsh.....ברוך הבא למדינת היהודים.
      יואל | 02/11/2009 07:58

      החיים האמתיים מתחילים לאחר השחרור הצבאי...( הנייר סופג הכל).אם תאמץ לך את המשפט הזה,תוכל לקבל את החיים בייתר קלות. כתב הגנה זה כתב תגובה לכתב התביעה..כתוב שם את האמת שלך,ותצרף גם עותק מההודעה הנוכחית בפורום,

      • לא הבנתי את כוונתך
        t0mEsh | 02/11/2009 10:51

        בשביל מה לצרף את ההודעה בפורום?!ויש למישהו התייחסויות נוספות, לגבי שאר הנקודות?

        • תביעה בעקבות תאונה
          עו"ד אפי אהרונוב | 02/11/2009 20:44

          ערב טוב, השאלה מתאימה יותר לפורום נזיקין או לפורום ביטוח באתר. נא הפנה אותה לשם. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות