הפרת הסכם

  • הפרת הסכם ונקמנות בעקבות ניוד מפלאפון לאורנג'
    בני כהן | 28/10/2009 12:56

    בחודש מאי 2007 עברתי מסלקום לפלאפון(לפני תקופת הניוד)הובטח לי ע"י נציגת החברה שהגיעה למשרדי ביוזמתה ירידה בחשבונית בכ1000ש"ח לפחות וכמו כן פיצוי ע"ס -9800ש"ח בגין התחיבויות לסלקום בתנאי שנגיש 3 חשבוניות 2לאחור ואחד קדימה בכדי לראות כי השימוש בסלקום זניח כעבור 25 חודשים ולאחר שאהבטחות בהסכם לא מולאו החלטתי לעבור לאורנג' תוך ניוד 2 מספרים בלבד שהיו בהתחיבות מתוך 7 מספרים בתגובה קיבתי קנסות בגין 2 המספרים ע"ס כ6000 ש"ח בבדיקה שנעשתה מול פלאפון התברר לי כי זוכיתי ע"ס 3700ש"ח בלבד בגין התחיבויות לסלקום לשאלתי לאן נעלמו יתרת 6100 ש"ח שהיו בהסכם ביקשו זמן לבדוק חזרו לאחר זמן ביקשו חשבוניות מסלקום להוכחת התשלומים בפועל דרישה חדשה סופקו חשבוניות ע"ס כ8000ש"ח בדקתי את העניין עם הנציגה שהיתה במשרדי  ב 2007 ואי הבטיחה לטפל בכך באופן מיידי לאחר מספר ימים פניתי שוב לנציגה (אתי אלימלך)והיא אמרה לי שלא תוכל לזכות אותי מכוון שאני ניידתי חלק מהמספרים לא עזר לי שהסברתי כי הייתי אמור לקבל את הזיכוי במהלך 2007/8 החשבון שהגיע כלל קנסות יציאה בס"כ כ6000ש"ח בנוסף לחשבון השוטף נתתי לבנק הוראהלהחזיר את החיוב פניתי לפלאפון ובקשתי להפריד את החשבון השוטף מהקנסות עד גמר הבירור בנתיים הגיע חשבון שוטף חדש שכובד לאחר מספר שיחות עם מחלקת שימור לקוחות הסתבר לי כי כל המכשירים שלי נותקו וכי הטילו עלהם קנסות יציאה  כ17000 ש"ח נוספים כיום הועבר החוב לגביה בידי משרד עו"ד המאיים לגבות את החוב לפי החוק החדש דרך הוצאה לפועל ללא משפט למותר לציין את עוגמת הנפש הנזקים העיסקיים ובזבוז הזמן שנגרמו לי

    • הפרת הסכם
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/10/2009 17:18

      ערב טוב בני, לצערי אני לא מצליח להבין מהודעתך את השתלשלות העניינים. אנא נסח את הודעתך מחדש והשתדל לחלקה לפסקאות. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות