ערעור על דו"חות חנייה

  • סמכות בית המשפט
    יואל | 27/10/2009 21:11

    קיבלתי 3 דוחות מפיקוח עירוני.כול הדוחות מפוברקים או שגויים להלן : הפירוט 1.דוח חניה שניתן לי כאשר הרכב היה ברחוב אחר.(יש אישור מאיתוראן) כאשר באותה השעה הרכב החנה ברחוב שמותר לחניה. 2.דוח על רכישת פח אשפה,שנשלח אליי בדואר רשום כתובת מגורים נכונה כתובת מקום המפגע לא שלי ת.ז לא שלי 3.דוח חניה,כאשר הרכב שלי החנה במקום חניה חוקי יש לי תמונות שמראות שהחניה רחבה,עם מדרכה נמוכה בכניסה המאפשרת כניסה לכלי רכב.החניה סגורה מסביב.והיציאה מהחניה היא מהכניסה.אין שום תמרור או שלט המראה שאסורה החניה,וכאמור רחוב ללא מוצא כאשר הרכב היה בסוף הרחוב...טענת הפקח היא שהחניה היא פרטית..זה לא מקום מגורים,היא לא רשומה בטבו,ואם הכן היא פרטית הרי שמדובר בהסגת גבול על גבול הפללי שזה לא בסמכות הפיקוח העירוני,אלה משטרת ישראל האם אני יכל להגיש לבית המשפט לתביעות קטנות,תביעה כספית על טירטור+בזבוז זמן+עוגמת נפש נגד הרשות המקומית והפיקוח העירוני. האם תביעה זו היא בסמכות בית משפט לתביעות קטנות..תודה

    • ערעור על דו"חות חנייה
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/10/2009 10:07

      בוקר טוב יואל, באם יש לך השגות לגבי דו"חות החנייה עליך לבקש מהעירייה להישפט ובמסגרת המשפט להעלות את טענותיך. באם תביעת העירייה תידחה ייפסקו לטובתך, קרוב לודאי, הוצאות משפט. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • דוחות חניה
        יואל | 28/10/2009 10:31

        הגשתי בעבור הדוח הראשון בקשה להשפט,עברו תשעה חודשים,ועדיין אין לי תשובה,כאשר לפחות פעמיים בשבוע אני נמצא במשרדי הפיקוח העירוני לברור.לגבי שתי הדוחות האחרים,הגשתי בקשה לביטול.האחד לפני כחודש וחצי,והשני לפני כשבוע....השאלה שלי גם כאשר יבטלו את הדוחות,או שלא.אני רשאי להגיש תביעה בעילות הרשומות בהודעה הקודמת..תודה