התנתקות משירות

  • התנתקות מחברת אינטרנט
    לימור | 26/10/2009 18:36

    בנובמבר 2008 הצטרפתי לספק אינטרנט במבצע עם התחייבות לשנה. ביולי 2009 התקשרו אלי ושאלו האם אני מעוניינת להמשיך בעוד שנה עם המבצע הקיים. הסכמתי אך עקב מעבר לחול החלטתי החודש לא להמשיך עם ההתחייבות הנוספת ולהישאר עם ההתחייבות המקורית עד לתאריך נובמבר 2009. הספק לא מוכן לנתק אותי ללא תשלום דמי יציאה אפילו שלא התחלתי את תקופת ההתחייבות השנייה. מה ניתן לעשות והאם זה חוקי?

    • התנתקות משירות
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/10/2009 14:37

      לימור שלום, התחייבותך תקפה מעת שהתחייבת ועל מנת לבטלה עליך לשלם 'דמי ביטול' כפי שהוסכם בהסכם ההתקשרות. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות