סימון טקסטיל

  • סימון טובין למוצר
    קרן-אור | 26/10/2009 11:41

    רכשתי תחתוניות מגן כאשר היה מצויין על גבי האריזה- "בניחוח כביסה"; בדיעבד גילתי בשיחה עם נציגי החברה שהכוונה היא שהתחתוניות מבושמות ויש בהן אלוורה. הנני רגישה לחומרים מעין אלו. הייתי מעוניינת לדעת מה החברה מחוייבת לציין ברכיבים על גבי המטלטילין מכוח חוק.

    • סימון טקסטיל
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/10/2009 10:01

      בוקר טוב קרן-אור, החברה מחוייבת לפרט את חומרי הגלם (סוג הצמר וכו'). אם המוצר גורם נזק ממשי לאנשים מסוימים יש מקום לבחון תביעה בגין הנזק (תלוי בכמה גורמים שיש לבחון באופן פרטני). בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • באילו גורמים?
        קרן-אור | 01/11/2009 13:33

        אודה לך אם תפרט את הגורמים שיש לבחון בנושא והאם התביעה היא נזיקית? ואזי יהיה עלי להוכיח ע"י עדים מומחים רשלנות או שיש דרך פשוטה