תביעה בגין נזק שאינו בר-הוכחה

  • נזק במכון שטיפה
    אלון | 26/10/2009 11:32

    שלום,לפני מספר ימים נכנסתי למכון שטיפה לרכב עם רכב חדש יחסית (10 חודשים על הכביש). השטיפה אינה מכנית אלא ידנית באמצעות קיטור. בסיום השטיפה גיליתי קילוף בצבע בפגוש הקדמי, בקוטר של כ-4 ס"מ.יש לציין שהקילוף בולט מאד כיוון הרכב כסוף ומתחתיו הצבע שחור ואין סיכוי שלא הייתי שם לב לכך לפני זה.בעל המכון כמובן מתנער מכל אחריות, טוען שזה היה, שהפגוש צבוע וכל מה שיכול להסיר ממנו אחריות.במוסך המרכזי הרשמי של היבואן אמרו לי שזה יכול להיות חומר כימי מסויים שגרם לכך.השאלה שלי - האם אני יכול לתבוע את מכון השטיפה, למרות שאני אטען שהקילוף לא היה מקודם ובעל המכון יטען שכן..מה עושים?תודה רבה.

    • תביעה בגין נזק שאינו בר-הוכחה
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/10/2009 14:20

      אלון שלום, אתה רשאי להגיש תביעה, ואולם, כיון שאין בידך הוכחה כלשהי שהנזק נגרם כתוצאה מהשטיפה סיכויי ההצלחה בתביעה אינם גבוהים. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות