בדקית רפואית חוזרת

  • בית חולים אסותא
    לינה | 25/10/2009 13:20

    לפני שבוע, נבדקתי בבידיקת ממוגרפיה, בבית חולים אסותא, דרך קופת חולים מכבי.הטכנאית שביצעה אותה, ביקשה ממני להתלבש להמתין בבבית לתוצאות. כבר כשהיתי לבושה, נכנסה רופאה או טכנאית אחרת אינני יודעת וביקשה שאתפשט שו מפני ש לא יצא טוב את הצילום. עשיתי את זה ו שוב התלבשתי. הלכתי הביתה. אחרי יומיים, התקשרו אלי מהמכון וביקשו ממני לבוא שוב בעוד שבועיים לעשות שוב את הממוגרפיה כי שוב הצילומים ליצאו טוב לא בגלל ממצאיים חריגים אצלי אלא שכנרא הטכנאית ל הצליחה לצלם נכון. שאילתי האם אפשר לתבוע אותם בגלל שטעו פעמיים בבביצוע הבדיקה ונגרם לי אי נעימות, כאב מיותר, זמן המתנה רב, הוצאות נסיעה ו גם אי אמון בהם. אינני רוצה לחזור שוב ל מכון ממוגרפיה באסותא. וגם קופת חולים מכבי מאפשרת לעשות בדיקה זו רק שם בחיפה.

    • בדקית רפואית חוזרת
      עו"ד אפי אהרונוב | 25/10/2009 18:38

      ערב טוב לינה, כדאי להפנות את השאלה לפורום רשלנות רפואית באתר. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות