האחריות על הסדרת ויזה

  • אי יידוע של חברת נסיעות לגבי ויזה לארה"ב
    ליאת | 13/10/2009 22:36

    בעלי ואני נסענו לטיול לארגנטינה וארהב .את רכישת הכרטיסים ביצענו דרך חברת נסיעות בארץ. בעלי בעל דרכון אירופאי ועל כן חברת הנסיעות הסבירה לנו כי עליו למלא טפסים מסויימים דרך שגרירות ארץ מוצאו ואיננו זקוק לויזה כלל.כשהגענו לשדה התעופה בבואנוס הובהר לנו כי לא נוכל לעלות לטיסה מכיוון שאין בדרכון תמונה דיגיטלית כפי שנידרש מזה 4 שנים .בחברת הנסיעות לא ידעו אותנו בדבר מסוג זה . מה עלינו לעשות?מי אחראי על מחדל זה ? תודה

    • האחריות על הסדרת ויזה
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/10/2009 17:45

      ערב טוב ליאת, האחריות לבדוק את הצורך באשרת כניסה מול שגרירות ארץ היעד היא עליכם. לאור העובדה שהמשרד יצר בפניכם מצג מוטעה ורשלני והנזק שנגרם לכם, יתכן שיש מצב לדרוש ממנו פיצוי על כך, חלקי לפחות. בשלב ראשון מומלץ לפנות אל הסוכנות במכתב דרישה לפיצוי מלווה באזהרה לפני הגשת תביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות