כרטיס כניסה שלא כובד

  • פיצוי לדוגמא
    מוטי | 05/10/2009 23:00

    ביולי 2009 קניתי כרטיסי כניסה לימית 2000 (פארק מיים) לאחר שוידאתי שהפארק פתוח לכלל הציבור לא סגור לפעילות של קבוצה פרטית. כאשר הגעתי לפארק נתלה שם שלט שהפארק סגור לפעילות פרטית עד השעה 12:00 , ושאר הקהל שקנה כרטיסים מבעוד מועד הופנה לבריכה קטנה. פנייתי להנהלת החברה לקבל פיצוי והחזר כספי נדחו על הסף , האם יש באפשרותי לתבוע פיצוי לדוגמא ? מן הראוי לציין שקהל רחב נפגע מהטעות ווהטעיה של פארק המים באותו יום. תודה

    • כרטיס כניסה שלא כובד
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/10/2009 11:32

      מוטי בוקר טוב, עקרונית עומדת לך עילת תביעה כנגד המקום, ואולם, בהיעדר הוכחות לכך שאכן שאלת לגבי שעות הפתיחה וקיבלת תשובה שקרית ביהמ"ש יאלץ להכריע בין הגרסאות שלך ושל הנהלת המקום ובהתאם להכרעתו ייפסק הדין. לכן, כדאי לנסות ולהתארגן כקבוצה שנפגעה מאותה עילה. מועדים לשמחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • כרטיס כניסה שלא כובד
        מוטי | 08/10/2009 12:17

        יש לי צילום של אתר החברה אשר מעיד מעל לכל ספק שלא היתה מתוכננת פעילות פרטית או לחילופין שלא היתה הגבלה באותו יום , בנוסף הנהלת החברה הודתה שנעשתה טעות.

        • הפרת חוזה
          עו"ד אפי אהרונוב | 08/10/2009 18:04

          ערב טוב מוטי, אם כך ודאי שעליהם לפצותך ואם הם מסרבים לעשות זאת ניתן להגיש תביעה. כדאי לנסות ולתעד הודאה שלהם בכך שנעשתה טעות ולהגישה כראייה במשפט (כך, באם הם יכחישו שטעו תוכל גם לקעקע את אמינותם). חג שמח, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות