הסכם

  • שלום עזרה דחוף
    אוראל | 04/10/2009 10:40

    אני לא יודעת איזה עורך דין מתמחה במקרה שלי אבל אסביר את המצב שכרתי דירה ובזמן שהייתי בדירה הזמנתי מנוי כבלים של הוט לאחר כמה חודשים עזבתי את הדירה ועשיתי הסכם עם הדיירים שנכנסו במקומי כי אשאיר להם את הממיר והם יפקידו לי כל חודש את הסכום של הממיר. לא קיבלתי את הכסף כמה חודשים וכשפניתי אליהם הם אמרו לי שאת הכסף הם נתנו לבעל הדירה אבל לחוצפתו של הבעל הדירה הוא לקח את הכסף לעצמו ממש גנב ממני, כשבקשתי ממנו את הכסף ואת הממרים שלי חזרה הוא אמר שאני לא יקבל את הכסף וטען כי אני חייבת לו ממש המצאה כי סיימנו את חוזה השיכרות בסיכום שאף אחד לא חייב לאף אחד, פתאום אחרי חצי שנה הוא ממציא חוב. יש לציין כי בטלפון הוא איים עלי בכל מיני איומים מלחצים. ועכשיו אני כל חודש משמלת לכבלים כי אין לי ממיר להזכות עליו כי הממיר של אצלי מה אני עושה והאם יש סיכוי טוב לתביעה?

    • הסכם
      שלי | 04/10/2009 13:17

      האם קיימים הסכמים בכתב הן לגביי הדיירים החדשים והן לגביי בעל הדירה כי החוזה הסתיים ללא חובות? גם אם אין בכתב עדיין הסכם בע"פ מכבד את עצמו אך טיפה יותר קשה להוכחה. תוכלי לתבוע בתביעות קטנות את שניהם באותה תביעה. שימי לב אם יש לך הסכמים, התביעה תהייה קלה הרבה יותר. אם תצטרכי להוכיח שזה מה שסוכם בע"פ, תחשבי לדוגמא אם מישהו נוסף נכח בזמן שסיכמתם, זכרון דברים (שגם הוא סוג של הסכם). בהצלחה