תגובה לכתב הגנה

  • כתב הגנה
    אורלי | 02/10/2009 14:43

    שלום הגשתי תביעה קטנה לביהמ"ש נגד חברה. ביהמ"ש קבע מואד למאי 2010. החברה הגישה כתב הגנה ושם כתבו הרבה דברים לא נכונים ואני יכולה להוכיח שזה לא נכון. 1. האם צריך לענות בכתב לכתב הגנה? 2. בכתב הגנה הם מבקשים לדחות את התביעה שלי. האם זה אפשרי? 3.מתי אני יכולה להגיב למה שהם כתבו בכתב ההגנה? כי כול מה שכתבו-שקר. תודה רבה וחג שמח

    • תגובה לכתב הגנה
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/10/2009 23:06

      שבוע טוב אורלי, לא מקובל להגיש כתב תשובה לכתב הגנה בהליך של תביעה קטנה, ואולם, ניתן לנסות לעשות זאת. במקרים רבים ביהמ"ש לא מסנן אותו או לפחות מעיין בו וזה מאפשר להעביר את המסר. בכל מקרה, את טענותיך ותגובתך תוכלי לשטוח במהלך הדיון ובמהלכו יהיה עליך להציג את כל הראיות. כמובן שתביעה עלולה להידחות ע"י ביהמ"ש באם להתרשמותו לא הוכחת את תביעתך. מועדים לשמחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות