תביעה נגד ספקית אינטרנט

  • עילה לתביעה נגד חברת תקשורת
    רועי | 21/09/2009 20:41

    שלום רב, אני מנוי באחת מחברות התקשורת שמספקת לי שירותי אנטרנט וקו טלפון ביתי. בפועל, מידי פעם כשהאנטרנט (לצורך העניין תוכנה מסוימת) דולקת, יש רעשים, דיליי ואפילו ניתוק הקו לחלוטין. מצב זה קורה לעיתים קרובות,ואיני מקבל תמורה עבור כספי. מה עליי לעשות על מנת להוכיח את העניין? איך אני מקדם את העניין על מנת לזכות בתביעה? אציין כיהגיע אליי טכנאי לבית, ואינספור שיחות טלפון לתמיכה הטכנית לא פתרו את הבעיה. תודה מראש!

    • תביעה נגד ספקית אינטרנט
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/09/2009 20:21

      ערב טוב רועי, עליך לתעד פניות שלך לשירות התמיכה כל פעם שיש בעיה ואת השירות הלקוי, למשל, הקלטה של שיחות מול שירות הלקוחות או ביקור של הטכנאי. גם ללא הוכחות יתכן ותצליח לשכנע את ביהמ"ש בגרסתך. בשלב ראשון כדאי לפנות לחברה בכתב ולדרוש ביטול ההתקשרות והשבת הכספים ולו בכדי להתוודע לתגובתה, לעמוד על גרסתה ולהעריך את איכותה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות בברכה