תשלום בהוראת קבע

  • תקוע בין הפטיש (הבנק) לבין נסדן (חברת פלאפון)
    סשה | 21/09/2009 14:30

    שלום רבנדרשתי ע"י חברת פלאפון לשלם דמי ביטול חוזה שצמחו יחד עם הוצאות הטיפול המשפטי ל5000 ש"ח עקב טענתם שנוראת הקבע לא פעלה כאשר עברתי לבנק חדש. (למרות שברגע בנודע לי מהרתי לשלם להם בשובר תשלום , מקור החוב היה 73 ש"ח, כמו גם העובדה כי ברשותם היתה כתובת לא נכונה שלי שנבעה מטעות הזנה במערכת ולא קבלתי שום התראה)מהבנק טוענים כי בניגוד לטענת חברת פלאפון הם שלחו במועד את ההודעה על מעבר הוראת הקבע ואמנם אין בידיהם איושר בכתב על כך אלא רק ידיעה שהתקבל אישור טלפוני לקבלת הפקס ע"י פלאפון מהבנק, בכל מקרה הבנק מסרב לקחת אחריות בטענה שהם ביצעו את המוטל עליהם.למותר לציין שמעט סבלנות וברור פשוט שהיה מתבצע ע"י חברת פלאפון היה מונע את כל הפרשה.אך כעת מה ביכולתי לעשות שכל אחד זורק את הכדור על השני? מי צודק? אני כבר מנותק כ 4 חודשים מהיכולתלהשתמש במכשיר כי הנושא היה בבדיקה אצל שני הגופיםתודהסשה

    • תשלום בהוראת קבע
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/09/2009 09:27

      בוקר טוב משה, כדאי להפנות את השאלה לפורום בנקאות באתר. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות