אכיפת פס"ד של בימ"ש לתביעות קטנות

  • יישום פסק דין
    שני | 21/09/2009 10:54

    בתביעה שתבענו, פסק הדין היה לטובתנו. שלחחנו מכתב לצד הנתבע שישלם עד לתאריך מסויים את התשלום שנקבע. השאלה היא, במידה והיא תבחר לא לשלם, מה אנו יכולים לעשות על מנת לקבל את התשלום? מה הפרוצדורה ? הוצאה לפועל ? אם כן, מה הפעולות שצריך לבצע ? תודה

    • אכיפת פס"ד של בימ"ש לתביעות קטנות
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/09/2009 19:45

      ערב טוב שני, באם הנתבע אינו מקיים את פסה"ד ניתן לפתוח תיק הוצאה לפועל בלשכת ההוצאה לפועל של ביהמ"ש שתפקידה לאכוף את פסה"ד. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות