בקשה להפסקת משלוח הודעות SMS

  • הודעות SMS נגד רצוני
    אלון | 20/09/2009 19:45

    שלום אני בקשת סלולרי אורנג.כבר למעלה מודשיים אני מקבל הודעות SMS מהחברה למכשיר הסלולר שלי במשך החודשיים בקשתי מהם רבות שיפסיקו את השירות הזה שזה מפריע לי ונכנסים לי הודעות סתמיות לא רלוונטיות ואף מטריד שלפעמים נכנסים יותר מ20 הודעות באותו הרגע דברתי עם נציגי החברה למעלה מ10 פעמים וכל פעם אמרו שהם יטפלו בזה וינתקו אותי מהשירות ועדיין לא נותקתי ואני ממשיך לקבל את ההודעות ,אף שלחתי איימיל למרכז לקוחות שלהם ושוב לא קיבלתי מענה..רציתי לדעת איך אני ממשיך עכשיו דרך טביעה לקבל פיצוי וחייב אותם לנתק אותי מהשירות

    • בקשה להפסקת משלוח הודעות SMS
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/09/2009 22:25

      ערב טוב אלון, עליך לפנות אל החברה בכתב (רצוי בדואר רשום). ניתן לצרף למכתב דרישה לפיצוי סמלי בגין ההתנהלות. באם החברה תמשיך להטרידך, כדאי להגיש תביעה לפיצוי ללא הוכחת נזק בסך 1,000 ש"ח. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות