תוציא מחירון ליסינג לרכב ורישום הרכב שלך ותציג לה

  • קניתי רכב שהוגדר פרטי,אחרי הרכישה נמצא עבר בליסינג
    דוד מנחם | 15/09/2009 20:59

    לפני כשבוע רכשתי רכב יודנאי גטס 2006 שהוגדר עי הבעלים(יד 3)כרכב פרטי ולא מליסינג או השכרה,הרכב נלקח לבדיקה ונמצאו ליקויים והגענו לעמק השווה והרכב נרכש על ידי,לאחר יומיים הלכתי למוסך מרכזי שבו טופל בכדי לבצע טיפול שנתי כפי שצריך,ובמהלך שיחה עם נציג המוסך עלה חשד שמדובר על רכב מבעלות ראשונה ליסינג..אתמול הגעתי למשרד הרישוי ושם הסתבר שאכן בעלות ראשונה היתה ליסינג. היום שוחחתי עם בעלת הרכב שמכרה לי שעדיין בטוחה שהרכש הוא פרטי כי היא מכירה את המוכרים אליה. אבקש לקבל הצעתכם מה עליי לעשות לגבי המשך טיפול בנושא,אמרתי לגברת שצריך להוריד בין 10 ל15 אחוז מהמחיר שהיא מכרה לי אותו,דיברנו בניחוחות ולא בעצבים או רוגז כלל.המוכרת ממשפחה מכובדת ברמת השרון ,האם אני אמור לדרוש החזר כספי,האם אני אמור לתבוע,האם עליי לאיים בתביעה קטנה במידה ולא אקבל החזר ,,אשמח מאוד לקבל חוות דעתכם כאן או במייל\ תודה \ דודי...

    • תוציא מחירון ליסינג לרכב ורישום הרכב שלך ותציג לה
      אורן | 16/09/2009 06:06

      תסביר לה כי לא חשוב מה היא יודעת, יתכן כי הטעו אותה אבל יש לך הוכחות שזה רכב ליסינג ואינך צריך לספוג את עלות ההפחתה. לכן יש שתי אפשרויות: 1. שתשלם לך את ההפחתה, 2 שתפנה לביהמ"ש שיכריע ואולם זה יהיה בתוספת שכ"ט עו"ד, הוצאות משפט וריבית והצמדה - אני מאמין שתעדיף לשלם. קח בחשבון שבביהמ"ש עשויים להפחית לך משהו בשל כך שלא טרחת לבדוק בעצמך במשרד הרישוי טרם הקניה ולכן יש לך רשלנות תורמת - וזאת בהנחה כי ביהמ"ש יאמין לה שלא ידעה.