האשמות שווא בדבר חיבור לכבלים

  • התנהלות לא הולמת והאשמות שווא של חברת הוט
    אודי | 14/09/2009 15:40

    בקשנו להתנתק משירות הטלויזיה של הוט ולהשאר מחוברים לאינטרנט ולטלפון. טכנאי שהגיע לקח את הממירים ואמר לנו שאין לנו אפשרות לראות יותר טלויזיה, דבר שהיה מקובל עלינו וזו היתה בקשתנו. לאחר 4 חודשים בקר טכנאי נוסף בביתנו עקב ניתוקים חוזרים ונשנים של קו הטלפון. הוא ערך בדיקה בבית ואמר לנו שבארון התקשורת אנו מחוברים פיראטית לשירות הכבלים של החברה וגונבים ממנה את שירות הטלויזיה. לאחר מכן קבלנו שיחה של נציג החברה שאיים עלינו (בשפה ממש לא יפה) בתביעות וקנסות אלא אם כן נסכים להתחבר בחזרה לכל השירותים של החברה לתקופה של חצי שנה. אנו מעולם לא נגענו בארון התקשורת או בכבלים אחרים של החברה, לא צפינו בטלויזיה וההאשמות החריפות שלהם שאנו גנבים פגעו בנו מאוד. בעקבות המקרה בקשנו להתנתק לאלתר מכל שירותי החברה. עדיין לא קבלנו תשובה בקשר להאשמות שלהם והאיומים על תביעות. האם יש להם עילה לתביעה ? או לחלופין האם לנו יש עילה לתביעה על הפרת הסכם משום שהם לא נתקו אותנו משירות הטלויזיה כפי שבקשנו וגם האשימו אותנו בגניבה שזו ממש לשון הרע תודה רבה

    • האשמות שווא בדבר חיבור לכבלים
      עו"ד אפי אהרונוב | 15/09/2009 17:21

      אודי שלום, התופעה שאתה מתאר אינה נדירה, לדאבוני. לדעתי ראוי לפנות לחברה בכתב, ללא דיחוי, ולדרוש ניתוק מכל השירותים ופיצוי הולם תוך איום בתביעה ובפנייה למשרד התקשורת. רצוי לפנות באמצעות עו"ד בכדי ליעל את אפקטיביות הפנייה ואת זמן התגובה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות