אגרת טלויזיה

  • אגרת טלוויזיה
    גבי | 14/09/2009 09:47

    לפני שלוש שנים קניתי טלוויזיה עבור חברה, מאז המכשיר היה בבייתה. לאחרונה קיבלתי דרישת תשלום מאגף הגביה מרשות השידור. אני שואל מה אני יכול לעשות כדי להוכיח ש הטלוויזיה לא נמצאת אצלי אלה בביתה של ה חברה ושהיא פטורה מתשלום אגרת טלוויזיה כי מקבלת קיצבה הבטחת ההנסה.?

    • אגרת טלויזיה
      עו"ד אפי אהרונוב | 15/09/2009 10:05

      בוקר טוב גבי, האם אתה משלם אגרה על מקלט - אחר - המצוי בידך? האם בעבר שילמת אגרה?

      • המשך אגרת טלויזיה
        גבי | 15/09/2009 15:40

        בקשר לשאילתך, לא היתה לי טלוויזיה ולאשילמתי בעבר על שום מכשיר כי אני גר עם ההורים שלי ולהם יש מכשיר טלוויזיה על שמם.

        • אגרת טלוויזיה
          עו"ד אפי אהרונוב | 15/09/2009 17:13

          אבי שלום, באם אתה מתגורר עם הוריך והם משלמים אגרה, כל שעליך לעשות הוא להסב את תשומת לב רשות השידור לכך שהם שולחים דרישת תשלום כפולה לאותו מען. יש לפנות אליהם בכתב עם אסמכתא לגבי כתובתך הרשומה. רצוי לעשות זאת בתצהיר ערוך כדין ומאומת ע"י עו"ד. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות