המשך חיובים ע"י חברת הסלולר לאחר ניתוק

  • סלקום, לא יאומן לדעתי.
    עודד | 09/09/2009 13:11

    שלום רב! אם משהו יכול לעזור לי או לתת יעוץ, מה עליי לעשות...? אז ככה: בשנת 2003 התנתקתי מחברת סלקום ועברתי לאורנג', לפניי כשבועיים פנו אליי מחברת סלקום בטענה שיש לי חוב אצלהם ועליי לשלמו מיד! מסתבר שבמשך 6 שנים סלקום מחייבת אותי בסכום חודשי של 38 שקלים, אשר ירד לי כל חודש מהכרטיס אשראי מבלי שסמתי לב לכך, ורק בגלל שביטלתי לאחרונה את הכרטיס הופסקו התשלומים לסלקום ולכן הם פנו אליי, ברור שחתמתי בזמנו על תופסי ניתוק, מה גם שלא ביצעתי שום שיחה במשך 6 שנים בקו זה דבר שגם נציג סלקום מאשר ובכל זאת כמו גנבים בלילה הם המשיכו לחייב שנה אחר שנה את כרטיס האשראי שלי! הם טוענים שפעלו במסגרת החוק ושאני לא יבלבל להם תמוח. עכשיו אני גם עם חוב לסלקום וגם שנים שילמתי ללא ידעתי על כלום!!! האם יש לי קייס נגדם? האם זה יצוגי? מה עושים?

    • המשך חיובים ע"י חברת הסלולר לאחר ניתוק
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/09/2009 20:03

      ערב טוב עודד, באם החברה חייבה אותך בתשלומים שלא כדין ולא ע"פ חוזה אתה זכאי לתבוע את השבת הסכומים וכן לתבוע פיצויים (ואף ראוי להתלונן על כך במשרד התקשורת). ואולם, אם מדובר בתשלום של 'דמי ביטול' שמופיע בהסכם שלך עמם, אין לך עילת תביעה כנגדם, כמובן. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות