איחור נציגי חברת ליסינג

  • חוק טכנאי
    עידן | 08/09/2009 10:13

    שלום, יש לי רכב ליסניג של חברה גדולה, קבעו איתי לבוא לקחת את הרכב לטיפול בעקבות בעייה בהיגוי וכבר 3 פעמים לא הגיעו בלי להודיע, האם כחלק מחוק הטכנאים אני זכאי לפיצוי ? אם כן מה גובה הפיצוי ואיך אפשר להגיש את התביעה. בתודה מראש עידן

    • איחור נציגי חברת ליסינג
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/09/2009 20:06

      ערב טוב עידן, אני סבור שחוק הטכנאים חל על מצב כזה (אם כי אין הכרח שכך הוא כיון שלשון החוק נתונה לפרשנות ואין עדיין מספיק פסיקה בנושא, המבארת אותו). בכל מקרה, כדאי לפנות ברישה לחברה לשלם פיצוי בסך 600 ש"ח על כל פעם שתיאמו איתך מועד ביקור ולבסוף נאלצת להמתין לשוא. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות