חוב של בת זוג לשעבר לחברת הסלולר

  • תביעה קטנה נגד סלקום
    *צונזר לפי בקשה*** | 07/09/2009 16:18

    סלקום טוענת כי ביולי ה2008 הצטרפתי לחבילת תקשורת. באוגוסט 2008 גרושתי שאין לי בקשר איתה היא זו שילמה עבור התקשרות זו. מוזר... הסברתי להם שמעולם לא הצטרפתי לתוכנית . ביקשתי שיראו לי תיעוד המאשר את דברהם. פלט שיחות שלהם אלי , הקלטה משהו... אמרו לי שאין להם למעט רישום של הטלפנית וזה "מסמך פנימי" שלהם. בקיצור מסרבים בכל תוקף .מי שביצע כל הפעולות בחשבון היא גרושתי תחת ייפוי כוח לא תקף שהיה לה משנת 2006 וכך הם אמרו לי בהתחלה עד לרגע שביקשתי אישור בכתב כדי שאוכל לתבוע ממנה לשלם לי עבור כל יצירת החוב הזו . החוב נוצר בעצם כאשר גרושתי הפסיקה לשלם בגין החבילה שהיא כנראה רכשה . סלקום לא מוכנים לספק לי מידע מפורט עם שמות ומספרים ותובעים ממני לשלם 1600 שח בגין חבילה שלא אני רכשתי. כל ניסיונותי להדבר עימם עלו בתוהו וכל בקשותיי לקבל מידע מפורט המעיד כי אכן דיברו איתי נדחו. הם טוענים שאני הצטרפתי...מה שלא קרה מעולם. במקור לפני הבקשה בכתב אמרו לי הנציגים שגרושתי היא שביצעה כל הפעולות ואחר כך גירסתם השתנתה. מה עושים כדי שלא אצא קירח מכאן ןמכאן- האם תביעה נגד סלקום תועיל אשמח לקבל דעתך תודה מראש

    • חוב של בת זוג לשעבר לחברת הסלולר
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/09/2009 08:27

      בוקר טוב *****, בכל מקרה, גם לדבריך, קיים חוב לחברה אלא שלטענתך הוא רובץ על גרושתך. לכן, בשלב ראשון כדאי לפנות לגרושתך, ליידע אותה בדבר החוב ולדרוש אותה לשלמו. אם אין ביניכם קשר ניתן להעזר בעו"ד. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות