הכחשת טענה של חברת סלולר בקשר להתחייבות

  • חייב לסיים עם פלאפון..
    אריאל | 06/09/2009 17:15

    שלום, אני לקוח של חברת פלאפון כבר זמן רב.. לפני כחודש חוויתי מספר כשלים מול החברה והחלטתי לסיים את יחסיי עם החברה ולנייד את מספרי לחברת סלקום. כאשר פניתי לוודא שאינני מחויב לחברה, הופתעתי לגלות שמחייבים אותי בסכום הקרוב ל 1000 ש"ח בגין "מספר יפה" שרכשתי כשהתחברתי לחברה. ביקשתי מחברת פלאפון לשלוח אליי את כל המסכמכים מרגע התיברותי לחברה והיכן אני חתום על עניין כזה - וכמובן שלא נמצא שום סעיף שמעיד על כך. אינני יודע מה ההגדרה ל"מספר יפה" ומי החליטשמספרי כזה, אינני יודע גם מתי חתמתי על כך ולמה לא יידעו אותי על העניין.. כמו כן כשניסיתי לברר עניין זה ולהלין על כך של נחתם בשום מקום, ניסו להוציא ממני "חתימה קולית" להסכם על העניין בשאלות מכוונות "הרי יידעו אותך על כך כשרכשת את הקו, לא?" "כשעשית את העסקה התחייבת על המספר היפה, נכון?" שכמובן לא היה ולא נברא ולא ידעתי על כך עד רגע הבדיקה.. כרגע אני מאוד רוצה לעזוב את החברה ואף עוד יותר אך לא יודע איך להשתחרר.. האם יכולים לחייב אותי על משהו שאינני מיודע אליו ולא חתום עליו בחתימתי שלי או בחתימה קולית? האם יש צורך בתביעה קטנה כדי להיפטר מהתחייבות זו במידה ואכן לא נכונה?

    • הכחשת טענה של חברת סלולר בקשר להתחייבות
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/09/2009 11:00

      בוקר טוב אריאל, באם אתה משוכנע שלא רכת 'מספר יפה' ושהחברה לא תשלוף ראיות המוכיחות אחרת אתה רשאי לתבוע אותם להשבת הסכומים שנגבו, הפסקת גבייה נוספת וכן פיצוי על ההתנהלות הפסולה שלה. כ"כ ניתן להתלונן על החברה במשרד התקשורת. ניתן להקדים להגשת התביעה מכתב אזהרה ובו עותק כתב התביעה שאתה עומד להגיש או לחילופין מכתב התראה מעו"ד. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות