הצגת מחיר שגוי

  • רכישת מוצר במחיר שגוי
    אורלי | 02/09/2009 15:33

    שלום, היום קניתי נעליים והיה מודבק מחיר 150 ש"ח. כאשר הגעתי לקופה לשלם אמרו לי לשלם 180, ביקשתי לרכוש את המוצר במחיר שהוצג, אבל המוכר סרב. האם אפשר להגיש תביעה?

    • הצגת מחיר שגוי
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/09/2009 09:26

      בוקר טוב אורלי, באם קיים פער בין המחיר המוצג בחנות למחיר שנדרש בפועל, המחיר המחייב הוא המחיר המוצג על המוצר. באם בעל החנות להחזיר לך את ההפרש ניתן לתבוע ממנו פיצוי ללא הוכחת נזק אשר לפי חוק יכול להגיע עד 10,000 ש"ח. עליך לקחת בחשבון שעל-מנת לזכות בתביעה תיאלצי להוכיח שזה אכן מה שקרה בפועל. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • הצגת מחיר שגוי
        אורלי | 03/09/2009 11:53

        תודה רבה על התשובה. האם זה מספיק שיש לי מדבקה על הנעל עם קוד הנעל, מחיר לפני המבצע ומחיר אחרי הנחה - 150 וחשבונית ששילמתי 180? גם אימא הייתה איתי, אבל היא כמעט לא מדברת עברית. האם אפשר להשאיר את המדבקה ולנעול את הנעל או שצריך לשמור אותה חדשה? תודה

        • כן.  לת
          עו"ד אפי אהרונוב | 03/09/2009 20:33