השתהות בתיקון מכשיר

  • תיקון המכשיר על פי האחריות
    אירינה | 01/09/2009 06:44

    בתאריך 22/10/08 קניתי מכשיר סלולרי Nokia 6300 עם אחריות לשנה בחנות "omega-phones". בתאריך 28/7/09 החזרתי את המכשיר לחנות לתיקון הרדיו שלו שהתקלקל. כעבור יותר מחודש המכשיר עדיין לא תוקן. התקשרתי הרבה פעמים לחנות, כל הזמן הבטיחו לי לתקן "עד סוף השבוע", "בשבוע הבא". עכשיו הם מסרבים אפילו להגיד מתי יהיה מוכן. הם אומרים שאני יכולה לקחת בינתיים את המכשיר שלא תוקן וכאשר יהיה להם חלקים הדרושים לתיקון הם יתקשרו. אני משבקשת עצה משפטית, מה כדי לי לעשות. יש לי את כל המסמכים: צ'ק, אחריות, כרטיס תיקון. תודה בהקדם.

    • השתהות בתיקון מכשיר
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/09/2009 22:43

      ערב טוב אירינה, כדאי לפנות אליהם בכתב, ללא דיחוי, ולאיים בתביעה ובתלונה למשרד התקשורת באם המכשיר לא יתוקן תוך ימים ספורים. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה
        אירינה | 02/09/2009 12:26

        תודה על העזרה! אולי יותר כדי להגיש את התלונה למשרד התמ"ת, כי בעיה בחנות ובמכשיר ולא בספק התקשורת?

    • אותה בעיה!!!
      vneimer | 16/09/2009 10:19

      שלום אירינה ואפי גם לי באותה חנות הבאתי מכשיר לתיקון רמקול והם קילקלו לי אותו לגמרי ועכשיו כבר חודשיים הם אומרים כל פעם שהוא בטיפול, באתי אליהם עם איום תביעה והשיחה הוקלטה אך זה לא עזר. האם אפשר ששנינו נגיש נגדו תביעה ביחד?