ביטול רכישת מוצר

  • ביטול עסקה
    ויססס | 15/08/2009 14:54

    לאחרונה רכשתי מסלקום שני מכשירים, כשהגעתי לביית רבתי עם אחי ואני רוצה להחזיר את המכשירים לסלקום ( יש לציין כי לא עבורו 14 ימים ) האם ניתן לבטל את העסקהלפי חוק המכר , אם לא מה עושים

    • ביטול רכישת מוצר
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/08/2009 09:58

      בוקר טוב ויססס, בהנחה שביצעת את הרכישה בחנות היצרן/ספק, זכות ההחזרה שלך כפופה למדיניות ביטול הרכישה של היצרן. כלומר, באם היצרן פרסם מדיניות החזרה במקום בולט במקום מדיניות זו היא המחייבת. ולכן, גם אם המדיניות היא שאין החזרת מוצרים או שיש החזרת מוצרים תמורת 'קנס' גבוה - היצרן יכול להסתמך עליה. רק אם ליצרן אין מדיניות החזרת מוצרים ו/או הוא לא יידע אותך לגביה עומדת לך זכות החזרת המוצר תוך 14 יום. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות