מוצר בצבע שונה

  • אספקת מיטה בצבע שונה
    אימאן | 14/08/2009 12:34

    שלום רב, הזמנתי מיטה ו 2 שידות בצבע לבן שעלו לי 10000 ש"ח מחנות של דופן רהיטים,הזמנו גם הובלה והתקנה, הגיעה ההזמנה בזמן והמרכיב התקין את המיטה ומאחר שהבית עדיין בשיפוצים עטפנו את המיטה,כרגע אחרי כחודשיים ולאחר סיום השיפוצים והתקנת הטפטים פתחנו את העטיפה של המיטה ולתדהמתנו המיטה בצבע קרם ולא לבן, פנינו טלפונית לחנות והם טוענים שזה הצבע הלבן שהוא אינו ממש לבן אלא נוטה לצבע קרם,הדבר גרם לי לעצב ועוגמה רבה מאחר שתכננו שכל הרהיטים בבית יהיו על טהרת הצבעים שחור ולבן,הטפטים בחדר בצבע שחור ולבן והמיטה נראית ממש מוזר,בחנות מסרבים להחליפה,מה ניתן לעשות? האם ניתן לחייב אותם להחליפה?(בהזמנה מצויין לבן וגם באתר האינטרנט הצבע הוא לבן ולא קרם)

    • מוצר בצבע שונה
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/08/2009 18:26

      שלום אימאן, לא ציינת האם בקטלוג המוצרים יש הבחנה בין דגם בצבע לבן לדגם בצבע קרם או שהדגם הלבן אינו לבן לטעמך.

      • מוצר בצבע שונה
        אימאן | 16/08/2009 13:03

        היי, לא היה קטלוג חוץ מאשר תמונה באתר האינטרנט והמוצרשם בצבע לבן כמו כן לא הייתה בחנות תצוגה חוץ מאשר שרפרף קטן לבן ונטען על ידי המוכר שזה הצבע...חשוב לי לציין שהצבע אינו לבן אלא קרם וזה לא עניין של טעם אלא עובדה קיימת וכל מי שראה את המיטה אמר שהצבע הוא קרם

        • הטעייה לגבי צבע המוצר
          עו"ד אפי אהרונוב | 16/08/2009 20:08

          ערב טוב אימאן, באם המוכר הציג בפניכם צבע מסוים והמוצר הוא בצבע שונה הרי שיש כאן הפרה של החוזה (ואולי אף הטעייה של המוכר) וניתן לתבוע את ביטול החוזה או אכיפתו (כלומר חיוב המוכר לספק לכם מוצר חלופי בצבע לבן) + פיצויים. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות