מועד דיון חדש לאחר שבוטל פסה"ד

  • ביטול פסה"ד
    מעוצבנת | 13/08/2009 17:42

    לאחר שקיבלתי פסק דין בהעדר הצד שכנגד הגיש הצד שכנגד בקשה לביטול. השופטת קבעה כי יש הגנה ולכן ביטלה את הפס"ד וחייבה לתשלום הוצאות עבורי אבל בלי קביעה למועד דיון חדש, למה?? עכשיו אני צריכה להגיש בקשה לקביעת מועד דיון? הרי לא ברור שהיא היתה אמורה לקבוע דיון?

    • מועד דיון חדש לאחר שבוטל פסה"ד
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/08/2009 23:10

      ערב טוב, ביהמ"ש יזמן אתכם לדיון במועד חדש לאחר שתיקבע זהות השופט שידון בתיק (אין זה הכרחי שהשופטת שקיבלה את בקשת הנתבע היא זו שתדון בתיק ולכן היא לא קבעה דיון). בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה על התשובה אבל..
        מעוצבנת | 17/08/2009 23:36

        התיק מופיע במערכת בתי משפט בסטטוס "סגור", האם עלי לבקש שיקבע דיון?