כתב תשובה בתביעות קטנות

  • האם ניתן להגיש לביהמ"ש תגובה לכתב ההגנה של הנתבע?
    תובע | 26/07/2009 14:49

    אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לתקנות הרלוונטיןת (ואפילו סעיף אם אפשר). תודה רבה

    • כתב תשובה בתביעות קטנות
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/07/2009 21:08

      ערב טוב תובע, כידוע לך, מן הסתם, התקנות לא מתייחסות להגשת כתב תשובה כלל. אם לדעתך יש צורך בהגשת כתב תשובה כדי להתייחס לטענות שעלו בכתב ההגנה, אתה יכול להגיש בקשה למתן רשות להגשת כתב תשובה או לחילופין להגיש את כתב התשובה ואם הנתבע יתנגד להגיש בקשה כנ"ל. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות