תביעות קטנות - הוט

  • תביעה נגד הוט
    איציק | 11/07/2009 23:39

    מבקש להגיש תביעה נגד הוט בבית המשפט לתביעות קטנות. מחובר להוט כ 3 שנים ובמהלכם פתחתי כ 25 תקלות!!! בכל פעם נשלח טכנאי ולרוב מצא כי התקלה חיצונית ,5 פעמים הוחלף ממיר, בוצע תיקון שהחזיק מעמד ימים ספורים ( במהלך ה3 שנים היו שתי תקופות בנות חצי שנה בהם לא היו תקלות) .למיטב זכרוני זוכתי עבור חלק מהימים בהם לא צפיתי. ישנם טענות נוספות אשר לא אלאה בפרטים. שאלתי היא איך מחשבים את עוגמת הנפש? מה הוא סכום התביעה המומלץ, אם בכלל? האם ניתן לדרוש את פירוט התקלות ומועדן מחברת הוט כדי להכין תביעה מסודרת? למרות דרישתי מעולם לא נשלח חשבון האם ניתן לדרוש חשבונות עבר לכל התקופה?האם הם מחוייבים לשלוח לי את ההסכם שחתמתי עמם?

    • תביעות קטנות - הוט
      עו"ד יקי רנד | 13/07/2009 09:14

      כעולה מפרטי המקרה, ניתן לתבוע בגין מספר הפרות צרכניות: קיימת חובת משלוח חשבונית (במייל או בדואר), לכל הפחות תקופתית, לא כל שכן אם ביקשת זאת. שירות תחזוקה לקוי, תקלות צפייה וכיו"ב. הוט היתה חייבת לשלוח לך חוזה כבר בראשית ההתקשרות. ניתן לתבוע פיצוי מכוח החוק בצירוף עוגמת נפש.