בהמשך לפינוי דירה - אינפורמציה נוספת

  • דחוף ביותר - פינוי דייר
    נטלי | 04/07/2009 13:22

    שלום רב,אני צריכה עזרה דחופה ביותר, אני בחודש תשיעי ועומדת ללדת כול יום ואני בלחץ נוראיאנחנו הינו אמורים לעבור לדירה ב 2.8 , בעל הדירה שהוא חמי במקרה הודיע לדייר לפני חצי שנה - בע"פ שהוא צריך לפנות את הדירה עד התאריך הנ"ל , למרות שהחוזה עד ספטמבר והדייר הסכים מה גם שחמי רצה בכול מקרה לא לחדש לו את החוזה כי השקים שלו כול הזמן חוזרים והוא משלם באיחוראתמול הדייר נכנס לחמי הבייתה ופשוט הודיע לו שהוא לא מוצא דירה ולא מוכן לפנות ב 2.8 , וזה גם לא שהוא אמר אני צריך עוד שבוע וכו,,, פשוט לא מצאתי דירה וזה מאד ברור שהוא לא מתכוון לפנות את הדירה כי מההתחלה הוא הצהיר בחצי  פה "אך אני אמצא דירה עכשיו" וזה היה לפני חצי שנהמה אני אמורה לעשות ? הזמנתי הובלה, יש כבר דיירים חדשים בדירה שאותה אני שוכרת , אני עומדת ללדת ויש לי ילד בן 4 , מה אפשר לעשות אפשר לפנות אותו עם משטרה ?האם הודעה שבע"פ תופסת ? אן לי זמן לבתי משפט אני חושבת שרק מהלחץ אני אלדאני ובעלי ממש מודאגים , בבקשה אנחנו צריכים עצה מקצועית דחוףתודה נטלי

    • בהמשך לפינוי דירה - אינפורמציה נוספת
      נטלי | 04/07/2009 14:01

      בנוסף ב 2.7.09 לאחר השיחה איתו הגשנו לו הודעה בכתב וציינו שזה בנוסף להודעה שבע"פ על פינוי ב 2.8.09 כחודש לפני המועד שזה המינימום, וגם ציינו שהוא מפר את חוזה שכירות בכך שההמחאות שלו חוזרות כול חודש וזכותו של חמי לפנות אותו , אי פינוי יגרור קנס של 200 ש"ח ביום והוצאות שלנו על כול נזק שיגרם לרכוש שישאר ברחוב, או הוצאות אם נצטרך דיור חלופי זה עוזר?