מחיקת תביעה- תביעות קטנות

  • מחיקת תביעה
    יובל | 30/06/2009 15:09

    שלום, תבעתי מישהו בבית דין לתביעות קטנות. בזמן שהדיון נקבע שהיתי בחו"ל לתקופה מה ולכן שלחתי חברה שתייצג אותי. השופטת פסקה כי אינה מוצאת מקום לדחות את הדיון ולכן מחקה את התביעה. האם זה אומר שאני לא יכול להגיש תביעה מחדש (חזרתי לארץ) ? תודה

    • מחיקת תביעה- תביעות קטנות
      עו"ד יקי רנד | 06/07/2009 08:55

      מחיקת תביעה איננה סוף פסוק, וניתן להגיש להגיש תביעה מחודשת, ובלבד כי אכן מדובר במחיקת התביעה ולא בדחיית התביעה אשר סותמת הגולל על הגשת תביעה מחודשת.