ביטול מנוי

  • ביטול מנוי לחדר כושר המשך..
    קרן-אור | 29/06/2009 09:25

    בהמשך להוספת ההודעה הקודמת: 1. האם חדר כושר יכול לנפנף אותי ככה? בלי לתת תמורה ביחס לכסף שאני משלמת? 2. חדר הכושר טוען שעלי לחפש קונה למנוי שלי.. ורק כך יהיה מוכן לבטל את המנוי. (שאלתי מי ירצה לקנות מנוי בספסרות? אנשים רגילים אוהבים לעשות מנוי מול בית העסק). ומדוע אני צריכה לעבוד בשבילם? שהם יחפשו מנוים . אשמח לקבל תשובה בהקדם, מה עלי לעשות? האם כדאי לתבוע את המכון ? האם המכון חייב לפי החוק לבטל את המנוי שלי לאורהנסיבות הספציפיות? האם עלי לשלם קנס כלשהו? תודה :-) סליחה על הבילבול..

    • ביטול מנוי
      עו"ד יקי רנד | 06/07/2009 09:26

      להערכתי, אין מקום לתבוע במקרה שלך את מכון הכושר. הפסיקה הכירה במספר מצומצם של מקרים המקנים זכות ללקוח לבטל מנוי בחדר כושר, אולם בעיקר בנסיבות הנכפות על הלקוח, כגון מצב רפואי, העתקת מקום מגורים וכיו"ב. לטעמי, תור ארוך בהליכונים, איננו מצדיק התערבות של ביה"מ, שכן מדובר בבעיה הקשורה יותר לשירות ונוחות, מאשר העדר יכולת ממשית להשתמש בשירותי המכון. במידה ותחמת עצמך לזמן מסוים בו את מתאמנת, ומלכתחילה זהו היה המצב הנתון במכון הכושר, אזי, יתכן ועשית טעות והעסקה לא כדאית מבחינתך, אולם היית צריכה לשקול זאת בכובד ראש, טרם התקשרותך עם המכון.