טיסת שכר

  • טיסת שכר
    TURI | 15/06/2009 11:33

    שלום רב אני ומשפחתי טסנו לנופשון בטורקיה, כאשר יום לפני מועד החזרה הושאר בחדרינו פתק עם שם הטיסה משפרה ושעת הטיסה למחרת בבואנו לעלות על המטוס, מנעו זאת מאיתנו מאחר ולא היה מקום בטיסה, יצוין כי זו מס' הטיסה שהופיעה גם בכרטיס הטיסה אותו קיבלנו בארץ. לפיכך ולאחר כמב שעות נמצאה לנו טיסה לאיסטנבול, ולאחר כמה שעות נוספות הוטסנו מאיסטנבול ארצה, כך שנחתנו בשעה 01:00 למחרת במקום בשעה 14:00 יום קודם האם יש לי קייס לתבוע על עגמת נפש?

    • טיסת שכר
      עו"ד יקי רנד | 16/06/2009 14:02

      על פניו, דומה כי בהחלט קיימת לך עילת תביעה כנגד סוכנות הנסיעות ו/או חברת התעופה עמה טסת. העדר מקום במטוס הוא בהחלט פגיעה צרכנית קשה, ואף מהווה אי עמידה בתנאי החוזה, ומכאן שהנך זכאית לפיצוי.