תביעת אגד

  • תביעה נגד אגד
    אלכס | 14/06/2009 15:51

    עליתי על אוטובוס של אגד בדרכי ללימודים (קו פנימי בתוך העיר). נתתי לנהג סכום כסף לנסיעה במטבעות של 10 אגורות. הנהג הלבין את פני בפני כל הנוסעים, אמר לי כי אינו מקבל דבר כזה וביקש ממני לרדת מהאוטובוס. ירדתי מהאוטובוס, תפסתי מונית ונסעתי. יש לציין שאיחרתי ללימודים בגין כך. האם יש מקום לתביעה ובאיזה טענות. בתודה מראש.

    • תביעת אגד
      עו"ד יקי רנד | 14/06/2009 16:01

      ניתן להגיש תביעה בעיקר בשל עוגמת הנפש אשר הוסבה לך כתוצאה מהתנהלותו של הנהג. תצטרך להוכיח התביעה, ולתת פרטים מדויקים של המקרה, לרבות, מס' הקו, התחנה בה עלית, שם הנהג, פרטי עדים לאירוע וכיו"ב. לטעמי, גם אם לנהג אגד נוצר קושי בשל ריבוי המטבעות ואי הנוחות הברורה, לא היה כל צורך בהלבנת פניך, והיה עליו לאפשר את עלייתך לאוטובוס חרף אי הנעימות.

      • שאלה נוספת לעו"ד רנד
        אלכס | 14/06/2009 16:15

        תודה רבה על התשובה. הייתי רוצה לדעת מה יהיה סכום תביעה סבירבמקרה זה?